Lieve volgers,

Ken je dat gevoel dat je even pauze nodig hebt van datgene wat je misschien voor jezelf een tijd overgedoseerd hebt gedaan? Dat was niet zo erg, want ik deed ‘t met plezier. En dat je juist op dat moment ook nog eens dingen op je bordje krijgt waar je ook weer mee om moet leren gaan? Droevige zaken in de privé-sfeer… Maar dan, na verloop van tijd, komen ook weer hele mooie gave projecten op je pad waar je toch weer energie van krijgt. In een notendop is dat wat me overkomen is. En daarom lag social media even plat.

Maar ik ga jullie weer regelmatig met lekkere en gezonde recepten verrassen, want daar krijg ik energie van, en hoop dat jullie mij blijven volgen en de recepten blijven delen! Want van sommige berichten uit de media omtrent voedsel en wat er met je voedsel gebeurt word je allerminst blij, dus blijf dicht bij wat de natuur ons geeft. Daarom Eet Puur, dan kan je niet mis zitten J !

Mijn 2 kookboeken lopen nog steeds lekker door, sterker nog van deel 1 mag er weer bijna een nieuwe druk worden gemaakt 😉 hoe vet is dat, én nog dagelijks krijg ik zoveel lieve en enthousiaste reacties, heel veel dank daarvoor!!!

Liefs, Madelon

Share This