studio-eet-puur
Loop met mij mee naar de moestuin dan laat ik je zien wat die momenteel te bieden heeft en wat ik voor je ga bereiden in de keuken. Zullen we nog wat verse eieren meenemen? Heerlijk voor bijvoorbeeld een cocotte met verse erwtjes . In de kas staan nog verse kruiden die ik graag wil verwerken in een sausje bij de vis. Alle groente en fruit is onbespoten en de eieren zijn kakelvers. Iedere ochtend voer ik mijn kippen met de overgebleven groentepulp van m’n dagelijkse cold pressed juice…

MOMENTEEL WORDT STUDIO EET PUUR DOOR ONS BEWOOND EN KUNNEN ER GEEN ACTIVITEITEN GEBOEKT WORDEN. 

EXCUUS VOOR HET ONGEMAK! 

DE STUDIO

Studio Eet Puur is landelijk gelegen in het dorp Spijk, nabij Gorinchem. Midden in Nederland, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Breda liggen op 20-45 autominuten afstand. De rietgedekte studio heeft uitzicht op de boomgaard en de kas, een klein paradijsje met eigen moestuin en bijenkasten. Vergaderen, lunchen en/of dineren kan hier in alle discretie. Er zijn gratis parkeerplaatsen.

EETBELEVENIS

Madelon neemt je mee voor een rondje moestuin. Er wordt uitsluitend gekookt met de mooiste, onbespoten en dagverse (lokale) ingrediënten. Ook wordt er biologisch vlees gebruikt en verantwoord, bij voorkeur lijngevangen, wilde vis. Studio Eet Puur is geen restaurant. Lunchen of dineren is hier een pure eetbelevenis.

LUNCH

Het is mogelijk om in alle rust en discretie te vergaderen in de Studio. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden, uiteraard is alles op aanvraag bespreekbaar. Zodra het weer en de temperatuur het toelaat is het mogelijk om buiten, midden in de natuur, rustig te brainstormen. Wat dacht je ervan als je collega’s of medewerkers tussendoor worden voorzien van een vers gemaakte energieboostende smoothie? De dagverse en biologische lunch wordt bereid om iedereen scherp de vergadering voort te laten zetten. Een energiedip wordt namelijk voorkomen door de juiste lunch!

Wilt u meer informatie over Studio Eet Puur?

Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen en wij proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Gewenste dag

Bericht

Share This