eet-puur-banner2-zomer
eet-puur-banner3-zomer
eet-puur-banner-zomer

Van 24,95 voor €17,95

Van 24,95 voor €17,95

van €49,90 voor €35,90

Bestel Eet Puur in een mooie geschenkverpakking en ontvang een gratis tas*

Eet Puur en Eet Puur II staan beide boordevol gezonde, pure en makkelijk te maken recepten voor ieder moment van de dag. De heldere omschrijvingen maken het eenvoudig voor je om de recepten te bereiden. Eet Puur I verscheen augustus 2014. Na een overweldigend succes volgde ruim een jaar later Eet Puur II. Ook dit boek is wederom een groot succes. Voor wie een bewuster en gezonder eet- en leefstijl wil, zijn deze boeken een perfecte basis.

* Zolang de voorraad strekt

Bevat o.a. een basishoofdstuk waarin op een duidelijke manier de basisingrediënten worden beschreven. Denk aan vetten, suikeralternatieven, granen en zuivel. Madelon hanteert een basisaanpak om je een leidraad te geven naar een gezonder eetpatroon zonder een streng dieet. Door puur en bewust te eten en te leven krijg je vanzelf het lichaam dat bij je past.

Een perfecte aanvulling op het eerste boek maar niet zozeer een vervolg. In dit boek worden de basisingrediënten korter omschreven en wordt er meer aandacht gevestigd op een gezonde leefstijl. Een gerenommeerd arts komt aan het woord.

Share This