Lieve Eet Puur volgers,

Allereerst wil ik jullie vertellen dat mijn nieuwe kookboek boven verwachting goed loopt en dat ik ongelofelijk veel complimenteuze mails, telefoontjes, appjes en andere berichten krijg. Geweldig! Blijf jullie bevindingen mailen: madelon@eet-puur.nl! Jullie reacties en aanschaf van Eet Puur II zijn een kroon op mijn werk! Heel erg veel dank hiervoor!

Daarnaast krijg ik ook heel veel vragen voor kook-activiteiten in Studio Eet Puur. Dát is – helaas – even een probleem.

In de nacht van afgelopen zondag op maandag is door het noodweer de gehele studio, inclusief kantoor en boekenopslag compleet onder water gelopen. Wij hebben met man en macht geprobeerd de schade binnen de perken te houden. Maar helaas is gebleken dat de schade veel groter is dan we hadden gehoopt. De keuken, niet geheel onbelangrijk, is grotendeels onbruikbaar; apparatuur en het meubilair hebben zeer veel schade opgelopen, evenals mijn kantoor. Dat moet allemaal eerst hersteld worden.
Hierdoor lopen de geplande activiteiten spaak en ben ik genoodzaakt ze uit te stellen.
We hebben er voorlopig geen idee van hoe lang de herstelwerkzaamheden gaan duren.

Naast de drukke periode van boekpresentaties, signeren en andere activiteiten omtrent de introductie van Eet Puur II ben ik bezig met een brochure met de verschillende mogelijkheden voor activiteiten in de Studio. Zodra er nieuws is deel ik dit zeker met jullie. Want ik kan haast niet wachten jullie mee te laten proeven van de heerlijkste groenten en fruit uit de moestuin en ander lekkers!!

Een fijn weekend en hopelijk laat de zon zich nog even zien. Ik ga dit weekend aan de slag met de nieuwe nieuwsbrief, die een nazomers Italiaans tintje gaat krijgen.

Liefs, Madelon

Share This