Ik snakte zojuist naar iets zoets en ben gelijk de keuken ingedoken om iets lekkers, maar wel verantwoord, te maken! Dat is gelukt en ik wilde het recept meteen met je delen, zo lekker en zo easy! Bonbons bomvol goede voedingsstoffen, helemaal vrij van geraffineerde suiker en gluten, snoepen maar šŸ˜‰

Ingrediƫnten

15 bonbons

  • 5 verse medjool dadels
  • 1 el pindakaas, ongezoet
  • 1 el rauwe cacaopoeder
  • Ā½ el roomboter of kokosolie
  • 3 el ongebrande en ongezouten cashewnoten
  • Ā½ tl speculaaskruiden
  • snuf fleur de sel
  • 1 el honing
  • 4 el kokosrasp

Bereidingswijze

  • Doe alle ingrediĆ«nten, behalve de kokosrasp, in de keukenmachine en draai tot een kleverige bal. Als de bal nog iets te los is kun je er nog een klein beetje honing aan toevoegen. Draai er mooie gelijke balletjes van en rol ze door de kokosrasp.
  • Bewaar de bonbons in de koelkast.
Share This